Tabdoq stand voor iPad 10.2-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
15930
€ 131,89 € 109,00

Deze iPad stand is ontworpen voor gebruik in winkels en horeca en is de ideale point-of-sale iPad houder. Zeer geschikt voor zakelijk gebruik zoals iPad kassasystemen en afrekenpunten met mobiele betaalsystemen zoals iZettle en SumUp.

De Tabdoq iPad stand is geschikt voor iPad 7e, 8e en 9e generatie 10.2-inch.

Plus-en minpunten

+  Dit product wordt in Nederland gemaakt
+  Voordelig alternatief voor de Heckler WindFall stand
+  Alle poorten en knoppen zijn gemakkelijk bereikbaar
+  De iPad kan zijn warmte goed kwijt
-  De USB voedingskabel is zichtbaar

Stel een product vraag
Specificaties

Compatibiliteit

  • Apple iPad 7th generation 10.2-inch
  • Apple iPad 8th generation 10.2-inch
  • Apple iPad 9th generation 10.2-inch

Afmetingen

  • Breedte: 285 mm
  • Hoogte: 175 mm
  • Diepte: 155 mm

Gewicht

  • 1,77 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch
Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch Tabdoq iPad stand voor iPad 10.2-inch
Product informatie

Ontworpen voor ondernemers

Voor veel ondernemingen in de horeca en retail is de iPad een onmisbaar hulpmiddel geworden. De iPad wordt gebruikt als kassasysteem voor winkels of afrekenpunt bij restaurants, bars, mobiele handel, enz. Maar ook serviceverlenende bedrijven zoals kappers en salons verbeteren hun productiviteit door iPad's te gebruiken voor reserveringsystemen en andere automatisering.

Voor de ondernemer die zijn iPad zakelijk en dus vaak intensief wil gebruiken is een professionele iPad houder onmisbaar. De Tabdoq iPad stand is speciaal ontworpen voor deze toepassing.

Bedieningsgemak

Bij intensief zakelijk gebruik is het essentieel dat de iPad zo makkelijk mogelijk te bedienen is. De Tabdoq iPad stand brengt de iPad onder een hoek van 45 graden zodat de iPad altijd goed afleesbaar en gemakkelijk te bedienen is. Kenmerkend voor deze iPad standaard is dat alle knoppen en aansluitingen gemakkelijk bereikbaar zijn. De power button, volumeknoppen en Lightning poort blijven volledig toegankelijk als de iPad in de houder zit.

Robuuste bescherming

De Tabdoq iPad stand is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal en beschermt de iPad rondom. De robuuste iPad houder kan tegen een stootje en is uitermate stabiel. Gemaakt om de iPad zoveel mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Stijlvol

Het oog wil ook wat, vooral omdat de iPad bij veel ondernemingen een prominente plek inneemt op de balie of bij de kassa. De Tabdoq iPad stand is minimalistisch vormgegeven en de ronde hoeken volgen de contouren van de iPad zelf. De poedercoating heeft een fijne matte structuur die bovendien vingeradruk bestendig is.

Anti-diefstal

De iPad standaard kan vastgeschroefd worden aan de tafel of balie of vastgezet worden met een Kensington kabelslot. Hiermee bescherm je de iPad en de standaard tegen diefstal.