Tabdoq universele tablet houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15950
€ 68,99 € 57,02

De Tabdoq universele tablet desktop stand is stijlvol, robuust en simpel. Deze fraaie tablet houder is ontworpen als stevige basis voor je tablet. Voor wanneer je de tablet even niet gebruikt of juist wel gebruikt. Bijvoorbeeld om een video te kijken, je handen vrij te hebben als je een nieuw recept aan het uitproberen bent of als second screen naast je computer of laptop.

De hoogte en kijkhoek bij deze tablet tafelstandaard is ideaal bij intenstief gebruik en komt je houding en spierbelasting ten goede. De Tabdoq universele tablet desktop stand is geschikt voor iedere tablet van 8-13 inch zowel in landscape (liggend) én portrait (staand).

Verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, zwart-grijs, blauw, groen en roze.

+  Zwaar (1,5 kg), robuust en stabiel
+  De tablet is er gemakkelijk in te plaatsen en uit te halen
+  Ontworpen en geproduceerd in Nederland
-  Geen anti-diefstal functionaliteit

Stel een product vraag
Specificaties

Geschikt voor

  • Alle tablets van 8-13 inch

Gewicht

  • 1,5 kg

Afmetingen

  • Hoogte: 20 cm - 33,5 cm
  • Breedte: 13 cm
  • Diepte: 19 cm

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
Universele tablet standaard wit
Universele tablet standaard wit Tabdoq universele tablet houder Universele tablet standaard zwart Universele tablet standaard blauw Universele tablet standaard groen Universele tablet standaard roze Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder Tabdoq universele tablet houder
Product informatie

Houd je hoofd hoog

Voortdurend kijken naar een tablet die plat op een tafel ligt, kan belastend zijn voor je nek en rug omdat het je dwingt je hoofd naar beneden te kantelen. Door de tablet in de standaard te plaatsen, kan deze op ooghoogte worden gebracht, wat een meer neutrale houding voor je nek en rug mogelijk maakt. Dit kan het risico op klachten zoals nekpijn, rugpijn en vermoeide ogen verminderen.

Kinderen bekijken een filmpje op de iPad

Multitasken als een meester

Als een tablet op een standaard wordt geplaatst, is het eenvoudiger om te multitasken. Je kunt bijvoorbeeld typen op een extern toetsenbord terwijl je de tablet als scherm gebruikt. Dit kan ook handig zijn tijdens vergaderingen of als je meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikt.

Apple Sidecar is een functionaliteit waarbij de iPad gebruikt kan worden als second sceen voor je Mac. Zoals gebruikelijk bij een tweede beeldscherm, kun je aangeven of je je werkruimte wilt uitbreiden door andere apps of vensters op je iPad weer te geven, of dat je op je iPad precies hetzelfde als op je Mac wilt weergeven.

iPad standaard voor Apple Sidecar

Hou je tablet heel

Een tablet kan kwetsbaar zijn voor morsen of vallen als deze gewoon op een tafel wordt geplaatst. Een standaard biedt enige bescherming door de tablet van het oppervlak van de tafel te tillen en deze stabieler te maken, waardoor het risico op onbedoelde schade vermindert.