Tabdoq wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15617
€ 180,29 € 149,00

Tabdoq iPad wandhouder voor de  iPad Pro 12.9-inch 3e, 4e en 5e generatie . Speciaal ontworpen voor de absolute top onder de tablets. De Tabdoq iPad wandhouder is gemaakt van staal en afgewerkt met een duurzame poedercoating. Binnenin zijn kunststof materialen toegepast zodat de iPad Pro geen contact maakt met het metaal en perfect recht voor het venster wordt gepositioneerd. Uitsparingen aan de achterzijde zorgen voor voldoende ventilatie.

LET OP: alleen geschikt voor de 3e, 4e en 5e generatie iPad Pro 12.9-inch (model 2018-2021).

Stel een product vraag
iPad Pro wallmount
iPad Pro wallmount iPad Pro wallmount
Product informatie

Voor het presenteren van uw digitale content aan de wand. Deze Tabdoq iPad Pro wandhouder is zeer duurzaam en ontworpen voor zakelijke toepassingen zoals apps, websites en digitale content bij bedrijven, retail, horeca en beursstands. Ook geschikt voor domotica en smart-home toepassingen.

iPad Pro muurhouder

Deze muurhouder voor de iPad Pro 12.9-inch presenteert uw digitale content met karakter en uitstraling. Zeer geschikt voor gebruik in kantoorpanden, in retail, restaurant of tijdens evenementen en beurzen. Deze afgesloten iPad muurhouder houdt uw iPad Pro op z’n plaats en beveiligd deze tegen diefstal.

Stijlvolle wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch

Deze, in Nederland ontworpen en geproduceerde, Tabdoq wandhouder is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële ruimtes. Met een oog voor design en veiligheid. De Tabdoq wandhouder voor iPad Pro is gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. Deze poedercoating is vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling. De Tabdoq iPad wandhouder biedt ononderbroken WiFi, Bluetooth en 3/4G verbinding.

Montagemogelijkheden Tabdoq wandhouder

De Tabdoq cassette kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de wallmount geplaatst worden. Uw tablet wordt als het ware gesandwiched tussen twee stalen plaatjes welke aan de achterzijde aan elkaar vastgezet worden met speciale veiligheidsschroeven (een speciale sleutel wordt meegeleverd). Uiteraard beschadigt deze beveiligingsmethode uw iPad niet. Tabdoq heeft een uitgebreid assortiment met verschillende iPad en tablethouders. Zo zijn er ook tafel- en vloerstandaards.