Telescopische tablet vloerstandaard met flexibele arm

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19009
€ 47,50 € 39,26

Op zoek naar een stevige maar flexibele oplossing voor je tablet of smartphone? Deze tablet vloerstandaard is ontworpen voor een optimale positionering van je apparaat dankzij een zwanenhals en kogelgewricht. De tablet standaard is compatibel met alle smartphones en tablets van 4,7 tot 13 inch en tot 800g. Bovendien wordt er een draagtas meegeleverd voor eenvoudige mobiliteit. De telescopische stang stelt je in staat om de hoogte aan te passen tot maximaal 1,69m, en ingeklapt meet de standaard slechts 70cm. Een antislip voering in de klem houdt je apparaat veilig en krasvrij, terwijl een geïntegreerde kabelopening zorgt voor probleemloos opladen. En het geheel kan 360° draaien voor de perfecte kijkhoek.

Stel een product vraag
Specificaties

Schermgrootte

 • 11.5 cm (4.7") - 25.0 cm (13")

Maximale openingsbreedte van de klem (mm)

 • 15

Scherm draaibaar (°)

 • 360

Beweegbaarheid

 • Draaibaar, kantelbaar

Kabelbeheer

 • ja

Laadcapaciteit

 • max. 800 g

Diefstalbeveiliging

 • Nee

Buitenafmetingen (mm)

 • Breedte: 550
 • Hoogte: 1690
 • Diepte/-lengte: 550 mm

Gewicht

 • 1000 gram

Hoofdmateriaal

 • kunststof, metaal
Tablet vloerstandaard telescopisch
Tablet vloerstandaard telescopisch Tablet vloerstandaard telescopisch Tablet vloerstandaard telescopisch Tablet vloerstandaard telescopisch Tablet vloerstandaard telescopisch Tablet vloerstandaard telescopisch Tablet vloerstandaard telescopisch Telescopische tablet vloerstandaard met flexibele arm Telescopische tablet vloerstandaard met flexibele arm Telescopische tablet vloerstandaard met flexibele arm Telescopische tablet vloerstandaard met flexibele arm
Product informatie

Hoogte verstelbaar voor verschillende gebruikssituaties

Dankzij de telescopische stang kan de hoogte van deze tablet vloerstandaard worden aangepast tot een maximum van 1,69 meter. Dit maakt hem aanpasbaar voor een verscheidenheid aan situaties, zoals webinars, online lessen of videovergaderingen.

Draagbaar en eenvoudig op te bergen

Deze tablet standaard is zeer mobiel en makkelijk op te bergen, vooral met de meegeleverde draagtas. Eenmaal ingeklapt, meet hij slechts 70 cm, waardoor hij ideaal is voor professionals die veel onderweg zijn.

Flexibiliteit ontmoet ergonomisch ontwerp

De zwanenhals en het kogelgewricht bieden eindeloze positioneringsmogelijkheden en zorgen voor een meer ergonomische en comfortabele gebruikservaring van het apparaat. Dit is vooral handig voor handsfree bediening in situaties zoals presentaties of video-oproepen.

Stevige en veilige grip

De antislip voering in de klem zorgt ervoor dat je tablet stabiel en krasvrij blijft. Ideaal voor streaming, videovergaderingen of interactieve online evenementen; het houdt het apparaat veilig vast, zodat je je kunt concentreren op wat belangrijk is.

Handig kabelbeheer

De geïntegreerde kabelopening zorgt voor eenvoudig en discreet opladen van de tablet. Nu kun je je apparaat voor langere perioden gebruiken zonder je zorgen te maken over de batterijduur.

Ideale gebruikssituaties

Deze tablet vloerstandaard is perfect voor professionals die een mobiele opstelling nodig hebben. Of je nu een webinar geeft, een online cursus volgt of deelneemt aan een virtuele conferentie, de standaard biedt een flexibele maar stevige ondersteuning voor je apparaat, zodat je je kunt concentreren op de taak die voor je ligt.