Tablet vloerstandaard

Bent u op zoek naar een tablet vloerstandaard? Bij Tabletpro vindt u zeker de vloerstandaard die geschikt is voor uw tablet en uw toepassing! U ziet onze tablet standaards in o.a. winkels, op beurzen, in hotels en in de horeca.

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van iPads om uw informatie aan uw bezoekers te presenteren? Kies dan voor een iPad vloerstandaard!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Uw informatie veilig gepresenteerd

Presenteer uw informatie veilig en professioneel met behulp van een tablet vloerstandaard! Uw tablet zit in een veilige en stevige cassette, voorzien van een anti diefstal slot of speciale veiligehidsschroeven waarmee u de omhuizing kunt afsluiten.
Onze tablet vloerstandaards zijn gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, hebben een luxe afwerking en kabels worden uit het zicht weggewerkt.

Tablet vloerstandaard online bestellen

U bestelt uw de floor stand voor uw tablet snel en vertrouwd bij Tabletpro! Wij zijn dé leverancier van tablet en iPad standaards voor zakelijk gebruik. Twijfelt u welke vloerstandaard het meest geschikt is voor uw tablet en voor uw gebruik? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u altijd een persoonlijk en eerlijk advies!

Het is ook mogelijk onze tablet vloerstandaards eerst te komen bekijken in onze showroom in Schoonhoven. Dit kan van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Indien u eerst even belt of mailt, zorgen wij ervoor dat de tablet vloerstandaard die u wilt bekijken voor u klaar staan!

Tablet vloerstandaards worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Enkele voorbeelden zijn:

Tablet vloerstandaards voor beurzen en evenementen

Op beurzen en evenementen zijn tablet vloerstandaards een effectieve manier om de aandacht van bezoekers te trekken en een interactieve ervaring te bieden. Ze kunnen worden gebruikt om productdemonstraties, video's, brochures en andere marketingmaterialen te tonen, zodat bezoekers zelfstandig informatie kunnen verkrijgen zonder direct contact met een vertegenwoordiger. Ze kunnen ook worden ingezet voor leadgeneratie en om bezoekers zich te laten inschrijven voor nieuwsbrieven of evenementen.

Tablet vloerstandaards voor winkels en showrooms

Winkels en showrooms: In winkels en showrooms worden tablet vloerstandaards vaak gebruikt om klanten te voorzien van gedetailleerde informatie over producten, prijzen, specificaties en aanbiedingen. Dit helpt klanten bij het nemen van weloverwogen aankoopbeslissingen en vermindert de behoefte aan constante ondersteuning van winkelpersoneel. In sommige gevallen kunnen klanten ook rechtstreeks aankopen doen via de tablet.

Tablet vloerstandaards voor musea en tentoonstellingen

Tablet vloerstandaards zijn een waardevolle aanvulling op musea en tentoonstellingen, omdat ze interactieve informatie en educatief materiaal kunnen bieden over tentoongestelde objecten. Ze kunnen worden ingezet om achtergrondinformatie, historische context, kunstenaarsbiografieën of zelfs virtuele rondleidingen te tonen. Dit verrijkt de bezoekerservaring en kan bijdragen aan beter begrip en waardering van de tentoongestelde objecten.

Tablet vloerstandaards voor horeca

In restaurants, cafés en bars kunnen tablet vloerstandaards worden gebruikt om menu's en drankkaarten te tonen, zodat klanten gemakkelijk kunnen zien wat er beschikbaar is en eventueel allergie-informatie kunnen raadplegen. In sommige gevallen kunnen klanten via de tablet zelf hun bestelling plaatsen, wat het bestelproces efficiënter maakt en de werkdruk voor het personeel vermindert.

Tablet vloerstandaards voor recepties en lobby's

Tablet vloerstandaards kunnen een waardevolle informatiebron zijn voor bezoekers in hotels, bedrijfsgebouwen en andere openbare ruimtes. Ze kunnen worden gebruikt om bezoekersinformatie, plattegronden, lokale bezienswaardigheden, evenementen, openbaar vervoer en andere relevante informatie te bieden. In sommige gevallen kunnen ze ook dienen als incheckstations voor gasten of bezoekers.

Tablet vloerstandaards voor vergaderingen en presentaties

In vergader- en presentatieruimtes kunnen tablet vloerstandaards worden gebruikt om presentaties, video's, afbeeldingen of andere multimediabestanden weer te geven. Ze kunnen een handig hulpmiddel zijn voor sprekers en trainers, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en aangepast aan verschillende opstellingen. Ze zijn ook nuttig voor workshops of brainstormsessies.

Tablet vloerstandaards voor ziekenhuizen en zorginstelligen

In medische omgevingen zoals ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen kunnen tablet vloerstandaards worden gebruikt om patiënten te informeren over hun behandeling, medicatie, revalidatie of andere relevante onderwerpen. Ze kunnen ook worden ingezet om educatief materiaal, instructievideo's en ontspannende content te tonen. In wachtruimtes kunnen ze dienen als een bron van entertainment of informatie over de zorginstelling en haar diensten.

Tablet vloerstandaards voor bibliotheken en onderwijsinstellingen

In scholen, universiteiten en bibliotheken worden tablet vloerstandaards ingezet om toegang te bieden tot digitale boeken, educatieve bronnen, onderzoeksmateriaal en andere digitale content. Ze kunnen dienen als een verlengstuk van de fysieke collectie, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot een breed scala aan informatiebronnen. Tablet vloerstandaards kunnen ook worden gebruikt in klaslokalen en studieruimtes om educatieve apps, online cursussen of multimediale presentaties te tonen.