Tablet vloerstandaard

Bent u op zoek naar een tablet vloerstandaard? Bij Tabletpro vindt u zeker de vloerstandaard die geschikt is voor uw tablet en uw toepassing! U ziet onze tablet standaards in o.a. winkels, op beurzen, in hotels en in de horeca. Onze vloerstandaarden zijn compatibel met Samsung, Lenovo en andere tablets. 

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van iPads om uw informatie aan uw bezoekers te presenteren? Kies dan voor een iPad vloerstandaard!

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tablet floor stands geschikt voor elk type tablet

Welk type tablet u ook heeft: Tabletpro heeft voor u altijd de beste tablet floor stand voor u. Voor de populaire Samsung Galaxy Tab tablets zijn er tablet vloerstandaards die specifiek voor deze tablets zijn gemaakt. U kunt ook kiezen voor de tablet floor stand van het merk Bouncepad. Deze kunt u configureren voor een groot aantal Samsung en een aantal Microsoft tablets. 

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van andere tablets? Of wilt u de vrijheid hebben de floorstand in combinatie met verschillende tablets of iPads (wel van hetzelfde formaat) te gebruiken? Kies dan voor een universele tablet vloerstandaard. De universele standaards zijn over het algemeen de meest voordelige keuze! Is de prijs belangrijk voor u, dan is een universele tablet floorstand dus ook het overwegen waard. Deze kunnen namelijk ook prima gebruikt worden in combinatie met Samsung tablets of iPads.


Uw informatie veilig gepresenteerd

Presenteer uw informatie veilig en professioneel met behulp van een tablet vloerstandaard! Uw tablet zit in een veilige en stevige cassette, voorzien van een anti diefstal slot of inbusboutjes waarmee u de omhuizing kunt afsluiten.
Onze floor stands zijn gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, hebben een luxe afwerking en kabels worden uit het zicht weggewerkt.


Tablet vloerstandaard online bestellen

U bestelt uw de floor stand voor uw tablet snel en vertrouwd bij Tabletpro! Wij zijn dé leverancier van tablet en iPad standaards voor zakelijk gebruik. Twijfelt u welke vloerstandaard het meest geschikt is voor uw tablet en voor uw gebruik? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u altijd een persoonlijk en eerlijk advies!

Het is ook mogelijk onze tablet vloerstandaards eerst te komen bekijken in onze showroom in Schoonhoven. Dit kan van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Indien u eerst even belt of mailt, zorgen wij ervoor dat de tablet vloerstandaard die u wilt bekijken voor u klaar staan!