Tabdoq professionele iPad tafelstandaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15501
€ 180,29 € 149,00

Deze multifunctionele, stijlvolle iPad standaard van Tabdoq is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. De Tabdoq iPad tafelstandaard nodigt uit tot interactie en een positieve reactie; zowel bij gasten, klanten als bij uw personeel. Door de hoge kwaliteit poedercoating is de iPad stand vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling. 

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 30,2 cm
  • Breedte 22 cm
  • Hoogte 20 cm
  • Dikte 2 cm

Gewicht

  • 2 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal en kunststof

Wordt geleverd inclusief

  • handleiding
  • inbussleutel
  • 4 anti-slip viltjes
Tabdoq iPad houder voor iPad 10
Tabdoq iPad houder voor iPad 10 Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard iPad tafelstandaard Tabdoq - achterzijde zilver Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard Tabdoq professionele iPad tafelstandaard
Product informatie

Als informatievoorziening, als reserveringssysteem, als kassasysteem, als websitepresentatie of als kantoorjukeboxe! De Tabdoq iPad tafelstandaard is geschikt voor elke toepassing op elke locatie. Deze iPad standaard nodigt uit tot interactie en een positieve reactie; zowel bij gasten, klanten als bij uw personeel.

Multifunctionele, stijlvolle iPad standaard

De afgesloten iPad standaard houdt uw iPad op z’n plaats en beveiligd deze tegen diefstal (mits vastgezet). De tafelstandaard is zeer geschikt voor gebruik op kantoor, in retail, restaurants, op school of tijdens evenementen en beurzen. Deze, in Nederland ontworpen en geproduceerde, Tabdoq iPad tafelstandaard is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële ruimtes. Met een oog op design en veiligheid.

Commerciële iPad tafelstandaard

De Tabdoq tafelstandaard voor iPad is ook verkrijgbaar voor Samsung en andere tablets. De Tabdoq producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. Deze poedercoating is vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling. Indien een iPad of tablet in de standaard is geplaats behoud deze zijn WiFi, Bluetooth en 3/4G aansluiting.

Montagemogelijkheden Tabdoq tafelstandaard

De Tabdoq cassette kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de voet geplaatst worden. De voet is voorzien van Kensington montage mogelijkheid. Dus wilt u liever niet boren, breidt uw set uit met een Kensington Kabelslot en uw iPad ligt vast.

De iPad standaard heeft voorgeboorde gaten zodat u de standaard gemakkelijk vast kan zetten aan een balie. Losstaand zorgt de voet voor een grote stabiliteit. Uw tablet wordt als het ware gesandwiched tussen twee stalen plaatjes welke aan de achterzijde aan elkaar vastgezet worden met speciale hufterproof schroeven (een speciale pintorx sleutel wordt meegeleverd). Uiteraard beschadigt deze beveiligingsmethode uw iPad niet. 

Apple, Samsung en andere tablets

Compatibel met alle iPad 9.7-inch modellen; iPad 2/3/4, iPad Air I/II, iPad Pro 9.7, iPad 2017, iPad 2018, iPad Pro 10,5-inch, iPad 10.2-inch (2019-2020), Samsung Galaxy Tab A 10.1-inch en Lenovo Tab 4 10.1-inch.

Maatwerk en branding

Staat uw tablet er niet bij, wenst u een andere kleur of een speciale aanpassing? Wij hebben ervaring met diverse gebruikersscenario’s die op maat gemaakte oplossingen vragen. De kleur en verfstructuur kan aangepast worden, maar ook zijn er verschillende opties voor merkbeleving / branding beschikbaar. De Tabdoq tafelstandaard is compatibel met de meest populaire tablets.

Het is mogelijk om elke tabletgrootte en merk te produceren. Wij ontwikkelen naar uw behoefte. De flexibiliteit van deze tabletstand maakt het mogelijk de configuraties en opties gemakkelijk aan te passen. Dus staat uw tablet er niet tussen, neem gerust contact met ons op.