Vloerstandaard landscape voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15005
€ 514,25 € 425,00

Deze landscape georiënteerde Tabdoq iPad Pro 12,9-inch vloerstandaard is stijlvol en interactief. Daarnaast is de iPad vloerstandaard, door zijn sleutel slot, vandaalbestendig wat hem uitermate geschikt maakt voor commerciële toepassingen in bijv. winkels, ziekenhuizen, scholen en restaurants.

Wij verkochten dit product o.a. aan: Ako station winkels, PON automobiel en verschillende bibliotheken in NL

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte 119 cm
  • Breedte 32 cm
  • Diepte 30 cm
De casette voor de tablet is 38,5 cm breed en 31,5 hoog.

Wordt geleverd inclusief:

  • Mfi gecertificeerde 2M lightningkabel
  • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

18 kg


vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - wit
vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - wit vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - zwart vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - slot vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - slot vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - achterzijde wit vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch landscape - achterzijde zwart vloerstandaard voor iPad deluxe wit vloerstandaard voor iPad deluxe zwart vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch Audi Centrum Amsterdam vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch Audi Centrum Amsterdam vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch Tabdoq iPad vloerstandaard bij AKO
Product informatie

Geïnvesteerd in de grootste en krachtigste Apple iPad ooit? Met deze landscape (liggend) georiënteerde vloerstandaard behoudt u de mooie uitstraling van de iPad Pro 12.9-inch én presenteert u uw content veilig, hufterproof en tegelijk elegant.

iPad Pro 12,9-inch vloerstandaard

Het grote schermformaat en de ongekende beeldkwaliteit van de iPad Pro 12.9-inch maken de iPad Pro uitermate geschikt voor gebruik in retail en voor commerciële toepassingen in het algemeen. Om de mogelijkheden van de iPad Pro voor deze zakelijke toepassingen volledige te benutten hebben wij de Tabdoq iPad Pro vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch ontwikkeld.

Hoge kwaliteit iPad vloerstandaard

De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro is gemaakt van metaal met een moderne fijnstructuur poedercoating. Deze afwerking is niet alleen slijtvast maar draagt ook bij aan de uitstraling van de zuil. Voor de iPad Pro is een speciale behuizing gemaakt met o.a. uitsparingen voor de vier speakers van de tablet. Het frame dat de iPad zuil afsluit heeft uitsparingen voor de Home button en de front camera van de iPad, maar het frame is ook zonder uitsparingen verkrijgbaar.

Tabdoq heeft ook tafelstandaards, wandhouders en andere iPad vloerstandaards. 

Vloerstandaard voor beurzen en retail gebruik

De voorzijde van de Tabdoq standaard is uitermate geschikt om uw merk of boodschap extra kracht bij te zetten. Optioneel kunt u de iPad vloerstandaard voorzien van logo of promotionele tekst, al bij afname van één exemplaar. Het is optioneel mogelijk een achterplaatset erbij te bestellen. Hiermee geeft u de vloerstandaard een luxe uitstraling en kunt u de kabel volledig verbergen.

De iPad Pro standaard is leverbaar in landscape en portrait oriëntatie.

Maatwerk en vragen?

Op projectbasis zijn Tabdoq vloerstandaards aan te passen. Zo kan de iPad vloerstandaard op aanvraag geproduceerd worden in meerdere RAL kleuren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloerstandaard landscape voor iPad Pro 12.9-inch
Waardering