Vloerstandaard portrait voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15009
€ 514,25 € 425,00

Portrait georiënteerde iPad Pro vloerstandaard voor uw iPad Pro 12.9-inch. Deze met sleutel afsluitbare iPad Pro vloerstandaard is uitermate geschikt voor het in staande positie presenteren van uw website in commerciële omgevingen.

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte 119 cm
  • Breedte 32 cm
  • Diepte 30 cm
De casette voor de tablet is 38,5 cm breed en 31,5 hoog.

Wordt geleverd inclusief:

  • Mfi gecertificeerde 2M lightningkabel
  • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

18 kg

iPad vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch portrait - wit
iPad vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch portrait - wit iPad vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch portrait - zwart iPad vloerstandaard wit achterzijde iPad vloerstandaard zwart achterzijde iPad vloerstandaard deluxe wit iPad vloerstandaard deluxe zwart iPad vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch portrait iPad vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch portrait
Product informatie

Deze Tabdoq vloerstandaard is speciaal ontworpen om het beste uit uw portrait (staand) georiënteerde applicaties te halen. De iPad vloerstandaard presenteert uw iPad Pro 12.9-inch veilig, hufterproof en stijlvol wat hem uitermate geschikt maakt voor commerciële omgevingen.

De kracht van een iPad Pro 12.9-inch

De iPad Pro 12.9-inch is de grootste iPad Pro dusver en heeft een schermlengte van bijna 30 cm. Hierdoor is de iPad Pro in portrait (staande) positie zeer geschikt voor het tonen van websites. Zo wordt in portrait mode een groot deel van uw website in één keer zichtbaar. Om dit unieke kenmerk van deze iPad Pro 12.9-inch volledige te benutten hebben wij de Tabdoq iPad Pro vloerstandaard Portrait ontwikkeld. Er is ook een Tabdoq vloerstandaard in Landscape verkrijgbaar. 

iPad Pro 12.9-inch Portrait vloerstandaard

De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro is gemaakt van metaal met hoogwaardige poedercoating. Deze afwerking is niet alleen slijtvast maar draagt ook bij aan de uitstraling van de vloerstandaard. Voor de iPad Pro is een speciale behuizing gemaakt met o.a. uitsparingen voor de vier speakers van de tablet. Het frame dat de iPad Pro 12.9-inch afsluit heeft uitsparingen voor de Home button en de front camera van de iPad en is op bestelling ook leverbaar zonder deze uitsparingen.

Commerciele iPad Pro vloerstandaard 

De voorzijde van de Tabdoq standaard is uitermate geschikt om uw bedrijfslogo of call-2-action te presenteren. Wij kunnen de zuilen voorzien van uw logo of promotionele tekst, al bij afname van één exemplaar. Het is optioneel mogelijk een achterplaatset erbij te bestellen. Hiermee geeft u de vloerstandaard een luxe uitstralingen en kunt u de kabels volledig verbergen.

De iPad Pro standaard is ook leverbaar in landscape.

Maatwerk en vragen?

Op projectbasis is deze iPad Pro vloerstandaard aan te passen. Zo kan de standaard op aanvraag geproduceerd worden in meerdere RAL kleuren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloerstandaard portrait voor iPad Pro 12.9-inch
Waardering