Tabdoq professionele iPad wandhouder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15519
€ 180,29 € 149,00

Deze stijlvolle iPad wandhouder van Tabdoq is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. De Tabdoq iPad wandhouder is geschikt als digitale presentatiemiddel of bedieningspaneel van uw applicaties, website of social media applicaties. 
Door de hoge kwaliteit poedercoating is de tabletstand vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling.

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 30,2 cm
  • Breedte 22 cm
  • Dikte 4 cm

Gewicht

2 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal en kunststof

Wordt geleverd inclusief

  • handleiding
  • inbussleutel
Tabdoq iPad wandhouder voor iPad 10
Tabdoq iPad wandhouder voor iPad 10 Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq professionele iPad wandhouder Tabdoq iPad wandhouder voor professioneel gebruik - achterzijde Tabdoq professionele iPad wandhouder
Product informatie

Voor het presenteren van uw digitale content aan de wand. Deze Tabdoq iPad wandhouder is zeer duurzaam en ontworpen voor zakelijke toepassingen zoals apps, websites en digitale content bij bedrijven, retail, horeca en beursstands. Ook geschikt voor de bediening van uw social media, Spotify, Philips Hue en andere domotica en smart-home toepassingen.

iPad muurhouder

Deze muurhouder presenteert uw digitale content met karakter en uitstraling. Zeer geschikt voor gebruik in kantoorpanden, in retail, restaurant of tijdens evenementen en beurzen. Deze afgesloten iPad muurhouder houdt uw iPad op z’n plaats en beveiligd deze tegen diefstal.

Stijlvolle wandhouder voor iPad

Deze, in Nederland ontworpen en geproduceerde, Tabdoq wandhouder is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële ruimtes. Met een oog voor design en veiligheid. De Tabdoq wandhouder voor iPad is gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. Deze poedercoating is vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling. De Tabdoq iPad wandhouder biedt ononderbroken WiFi, Bluetooth en 3/4G verbinding.

Montagemogelijkheden Tabdoq wandhouder

De Tabdoq cassette kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de wallmount geplaatst worden. Uw tablet wordt als het ware gesandwiched tussen twee stalen plaatjes welke aan de achterzijde aan elkaar vastgezet worden met speciale veiligheidsschroeven (een speciale sleutel wordt meegeleverd). Uiteraard beschadigt deze beveiligingsmethode uw iPad niet. Tabdoq heeft een uitgebreid assortiment met verschillende iPad en tablethouders. Zo zijn er ook tafel- en vloerstandaards.

Apple, Samsung en andere tablets

Compatibel met alle iPad 9.7-inch modellen ( iPad 2/3/4, iPad Air I/II, iPad Pro 9.7, iPad 2017 en iPad 2018), iPad 7/8/9 10.2-inch (2019-2021), iPad Pro 10,5-inch, Samsung Galaxy Tab A 10.1-inch en Lenovo Tab 4 10.1-inch.

Maatwerk en branding

Staat uw tablet er niet bij, wenst u een andere kleur of een special aanpassing? Wij hebben ervaring met diverse gebruikersscenario’s in die op maat gemaakte oplossingen vragen. De kleur en verfstructuur kan aangepast worden, maar ook zijn er verschillende opties voor merkbeleving / branding beschikbaar.

De Tabdoq wandhouder is compatibel met de meest populaire tablets. Het is mogelijk om elke tabletgrootte en merk te produceren. Wij ontwikkelen naar uw behoefte. De flexibiliteit van deze wallmount maakt het mogelijk de configuraties en opties gemakkelijk aan te passen. Dus staat uw tablet er niet tussen, neem gerust contact met ons op.