Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter L6-NETPOE

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
20100
€ 143,99 € 119,00

De Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter verbindt iPad's met een Lightning connector met ethernet en maakt gebruik van power over ethernet (PoE) om de iPad op te laden. Hiemee voorziet u de iPad gelijktijdig van stroom en een bekabelde internet verbinding bij gebruikmaking van een PoE switch of PoE injector.

LET OP: een Lightning naar Micro USB kabel is benodigd en wordt los verkocht (leverbaar in 40 cm of 150 cm).

 

Plus-en minpunten

+  De PoE adapter levert stroom én data (geen Wi-Fi nodig)
+  Snelle Gigabit Ethernet connectie mogelijk
-  Een PoE switch of PoE injector is noodzakelijk
-  Wordt geleverd zonder micro-USB naar Lightning kabel (zie hieronder)

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 82,5 mm
  • Breedte 44,7 mm
  • Dikte 23,4 mm

Gewicht

  • 65 gram

Materiaal

  • Kunststof

Output

  • 10.5 W

POE specificaties

  • 802.3af (802.3at Type 1)
  • 802.3at Type 2
  • Max 100m CAT5 kabel lengte

 

Redpark Gigabit + PoE Adapter voor iPad
Redpark Gigabit + PoE Adapter voor iPad Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter L6-NETPOE Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter L6-NETPOE Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter L6-NETPOE
Product informatie

Power en data voor uw iPad

De Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter voorziet uw iPad van stroom en data via één kabel. Verbind de adapter via een gewone ethernet kabel (CAT5) met uw PoE switch voor stroom én data of een PoE injector voor alleen stroom.

Plug and play

De iPad ethernet adapter wordt direct herkend als een netwerk verbinding. De ethernet verbinding kan worden geconfigureerd via de instellingen van uw iPad.

Kabel benodigd

De adapter wordt met uw iPad verbonden door een Lightning naar Micro-USB kabel die apart wordt verkocht. Deze kabel is leverbaar in 40 cm en 150 cm. De adapter en kabel ondersteunen snelheden tot 225 Mbps over 10/100/1000 ethernet.

iPad houder met stroomvoorziening

Met de Redpark Gigabit + PoE adapter kunt u zelf een iPad wandhouder met stroomvoorziening samenstellen. Kies een van de iPad wandhouders uit ons assortiment. Ook te gebruiken in combinatie met de meeste van onze iPad tafelstandaards voor een probleemloze iPad houder met stroomvoorziening.