Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15513
€ 180,29 € 149,00

Deze elegante Samsung tablet tafelstandaard van Tabdoq is duurzaam en multifunctioneel. De tablet tafelstandaard is ontworpen voor commercieel gebruik in zakelijke omgevingen als horeca, retail of op kantoor. Door de hoge kwaliteit poedercoating is deze Samsungstand consistent tegen vingerafdrukken en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling.

Nu ook leverbaar voor de Samsung Galaxy TAB A9 11-inch (2023)

 

+  Deze tablet standaard wordt volledig in Nederland geproduceerd
+  De tablet past er perfect in
+  Gemakkelijk te monteren met 6 schroefjes
+  Zeer robuust
-  De power button is niet bereikbaar, de tablet blijft aan / slaapstand

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 30,2 cm
  • Breedte 22 cm
  • Hoogte 20 cm
  • Dikte 2 cm

Gewicht

  • 2 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal en kunststof

Wordt geleverd inclusief

  • handleiding
  • inbussleutel
  • 4 anti-slip viltjes
Tabdoq tablet stand voor Samsung Galaxy TAB
Tabdoq tablet stand voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet standaard met Lightspeed kassa systeem in de horeca Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB
Product informatie

Voor al uw Android applicaties, de Tabdoq tablet tafelstandaard voor Samsung Galaxy TAB tablets. Deze zeer stijlvolle, tablet standaard is geschikt voor horeca, retail, vergaderlocates en andere commerciele ruimtes. Deze Samsung tafelstandaard nodigt uit tot interactie en een positieve reactie. Deze interactieve tafelstandaard staat niet alleen heel stijlvol, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk. 

Multifunctionele, stijlvolle Samsung tafelstandaard

De afgesloten Samsung stand houdt uw tablet op z’n plaats en beveiligd deze tegen diefstal (mits vastgezet). De tablet tafelstandaard is zeer geschikt voor gebruik op kantoor, in retail, restaurants, op school of tijdens evenementen en beurzen. Deze, in Nederland ontworpen en geproduceerde, Tabdoq Samsung tafelstandaard is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële ruimtes. Met een oog op design en veiligheid.

Voor de meest verkochte Samsung tablets

De Tabdoq tafelstandaard voor Samsung is verkrijgbaar voor Samsung Galaxy Tab A en Galaxy TAB S waaronder de Samsung Galaxy TAB A8 10.5-inch en de Samsung Galaxy TAB S7, S7 plus en S7 FE. De Tabdoq producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. De poedercoating is vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling. De Tabdoq tafelstandaard biedt ononderbroken WiFi, Bluetooth en 3/4G aansluiting.

Montagemogelijkheden Tabdoq tafelstandaard

De Tabdoq cassette kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de voet geplaatst worden. De voet is voorzien van Kensington montage mogelijkheid. Dus wilt u liever niet boren, breidt uw set uit met een Kensington Kabelslot en uw Samsung ligt beveiligd. De tafelstandaard heeft voorgeborde gaten zodat u de standaard gemakkelijk vast kan zetten aan een balie, tafel of bureau. Losstaand zorgt de 3 mm dikke stalen voet voor een grote stabiliteit.

Uw tablet wordt als het ware gesandwiched tussen twee stalen plaatjes welke aan de achterzijde aan elkaar vastgezet worden met speciale hufterproof schroeven (een speciale pintorx sleutel wordt meegeleverd). Uiteraard beschadigt deze beveiligingsmethode uw tablet niet. 

Maatwerk en branding

Staat uw tablet er niet bij, wenst u een andere kleur of een special aanpassing? Wij hebben ervaring met diverse gebruikersscenario’s die op maat gemaakte oplossingen vragen. De kleur en verfstructuur kan aangepast worden, maar ook zijn er verschillende opties voor merkbeleving / branding beschikbaar. De Tabdoq tafelstandaard is compatibel met de meest populaire tablets.

Het is mogelijk om elke tabletgrootte en merk te produceren. Wij ontwikkelen naar uw behoefte. De flexibiliteit van deze tablet standaard maakt het mogelijk de configuraties en opties gemakkelijk aan te passen. Dus staat uw tablet er niet tussen, neem gerust contact met ons op.