Tabdoq iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15615
€ 192,39 € 159,00

Tabdoq iPad houder voor de iPad Pro 12.9-inch 3e, 4e, 5e en 6e generatie 2018-2022. Speciaal ontworpen voor de absolute top onder de tablets. De Tabdoq iPad stand is gemaakt van staal en afgewerkt met een duurzame poedercoating. Binnenin zijn kunststof materialen toegepast zodat de iPad Pro geen contact maakt met het metaal en perfect recht voor het venster wordt gepositioneerd. Uitsparingen aan de achterzijde zorgen voor voldoende ventilatie.

LET OP: alleen geschikt voor de 3e, 4e, 5e en 6e generatie iPad Pro 12.9-inch (model 2018-2022). Niet geschikt voor de iPad Pro 13-inch (2024).

Stel een product vraag
Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie
iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch - Tabdoq Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad houder voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie Tabdoq iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch
Product informatie

Voor productinformatie, als reserveringssysteem, als kassasysteem of als websitepresentatie. De Tabdoq iPad Pro tafelstandaard is geschikt voor elke toepassing op elke locatie. Deze iPad standaard nodigt uit tot interactie en een positieve reactie; zowel bij gasten, klanten als bij uw medewerkers.

Multifunctionele, stijlvolle iPad Pro standaard

De afgesloten iPad standaard houdt uw iPad Pro 12.9-inch op z’n plaats en beveiligd deze tegen diefstal (mits vastgezet). De tafelstandaard is zeer geschikt voor gebruik op kantoor, in retail, restaurants, op school of tijdens evenementen en beurzen. Deze, in Nederland ontworpen en geproduceerde, Tabdoq iPad tafelstandaard is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële ruimtes. Met een oog op design en veiligheid.

Commerciële iPad Pro tafelstandaard

De Tabdoq tafelstandaard voor iPadPro 12.9-inch is ook verkrijgbaar voor Samsung en andere tablets. De Tabdoq producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. Deze poedercoating is vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij veel gebruik zijn zakelijke uitstraling. Indien een iPad of tablet in de standaard is geplaats behoud deze zijn WiFi, Bluetooth en 3/4G aansluiting.

Montagemogelijkheden Tabdoq tafelstandaard

De Tabdoq cassette kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de voet geplaatst worden. De voet is voorzien van Kensington montage mogelijkheid. Dus wilt u liever niet boren, breidt uw set uit met een Kensington Kabelslot en uw iPad ligt vast.

De iPad standaard heeft voorgeboorde gaten zodat u de standaard gemakkelijk vast kan zetten aan een balie. Losstaand zorgt de voet voor een grote stabiliteit. Uw tablet wordt als het ware gesandwiched tussen twee stalen plaatjes welke aan de achterzijde aan elkaar vastgezet worden met speciale hufterproof schroeven (een speciale pintorx sleutel wordt meegeleverd). Uiteraard beschadigt deze beveiligingsmethode uw iPad niet.