Tabdoq stand voor iPad Air 13-inch / Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
15931
€ 156,09 € 129,00

Deze iPad Pro stand is ontworpen voor commercieel gebruik zoals in horeca en winkels. Voor ondernemers die gebruik willen maken van het grote, heldere scherm van de iPad Air 13-inch is dit de ideale point-of-sale iPad houder. Zeer geschikt voor gebruik als onderdeel van uw iPad kassasystemen en afrekenpunten met mobiele betaalsystemen..

De Tabdoq iPad Pro stand is geschikt voor de iPad Air 13-inch (2024) en voor de iPad Pro 3e, 4e, 5e en 6e generatie 12.9-inch.

Plus-en minpunten

+  Dit product wordt in Nederland geproduceerd
+  Voordelig alternatief voor de Heckler WindFall stand
+  Alle poorten, knoppen en de camera zijn gemakkelijk bereikbaar
+  De iPad kan zijn warmte goed kwijt
-  De USB voedingskabel is aan de achterzijde zichtbaar

Stel een product vraag
Specificaties

Compatibiliteit

  • Apple iPad Air 13-inch (2024)
  • Apple iPad Pro 3th generation 12.9-inch
  • Apple iPad Pro 4th generation 12.9-inch
  • Apple iPad Pro 5th generation 12.9-inch
  • Apple iPad Pro 6th generation 12.9-inch

Afmetingen

  • Breedte: 330 mm
  • Hoogte: 205 mm
  • Diepte: 190 mm

Gewicht

  • 2,7 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
Tabdoq iPad Pro stand
Tabdoq iPad Pro stand Tabdoq stand voor iPad Air 13-inch / Pro 12.9-inch Tabdoq stand voor iPad Air 13-inch / Pro 12.9-inch Tabdoq stand voor iPad Air 13-inch / Pro 12.9-inch Tabdoq stand voor iPad Air 13-inch / Pro 12.9-inch Tabdoq stand voor iPad Air 13-inch / Pro 12.9-inch
Product informatie

Compatibiliteit met nieuwe iPad Air 13-inch

Deze iPad-stand, oorspronkelijk ontworpen voor de iPad Pro 12.9-inch, is nu ook perfect geschikt voor de nieuwe iPad Air 13-inch. Dankzij de identieke afmetingen van beide modellen biedt deze houder een veilige en stevige pasvorm voor uw iPad Air 13-inch, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak en functionaliteit. Of u nu de iPad Pro 12.9-inch of de iPad Air 13-inch gebruikt, deze veelzijdige stand zorgt voor optimale ondersteuning en een verbeterde gebruikerservaring in elke omgeving.

Ontworpen voor ondernemers

Voor veel ondernemingen in de horeca en retail is de iPad een onmisbaar hulpmiddel geworden. De iPad Air en iPad Pro worden gebruikt als kassasysteem voor winkels of afrekenpunt bij restaurants, bars, mobiele handel, enz. Maar ook serviceverlenende bedrijven zoals kappers en salons verbeteren hun productiviteit door iPad's te gebruiken voor reserveringsystemen en andere automatisering.

Voor de ondernemer die zijn iPad Pro zakelijk en dus vaak intensief wil gebruiken is een professionele iPad Pro houder onmisbaar. De Tabdoq iPad Pro stand is speciaal ontworpen voor deze toepassing.

Bedieningsgemak

Bij intensief zakelijk gebruik is het essentieel dat de iPad Air / Pro zo makkelijk mogelijk te bedienen is. De Tabdoq iPad stand brengt de iPad onder een hoek van 45 graden zodat de iPad altijd goed afleesbaar en gemakkelijk te bedienen is. Kenmerkend voor deze iPad Pro standaard is dat alle knoppen en aansluitingen gemakkelijk bereikbaar zijn. De power button, volumeknoppen en Lightning poort blijven volledig toegankelijk als de iPad in de houder zit.

Robuuste bescherming

De Tabdoq iPad Air / Pro stand is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal en beschermt de iPad rondom. De robuuste iPad houder kan tegen een stootje en is uitermate stabiel. Gemaakt om de iPad Pro zoveel mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Stijlvol

Het oog wil ook wat, vooral omdat de iPad bij veel ondernemingen een prominente plek inneemt op de balie of bij de kassa. De Tabdoq iPad Pro stand is minimalistisch vormgegeven en de ronde hoeken volgen de contouren van de iPad Pro zelf. De poedercoating heeft een fijne matte structuur die bovendien vingeradruk bestendig is.

Anti-diefstal

De iPad standaard kan vastgeschroefd worden aan de tafel of balie of vastgezet worden met een Kensington kabelslot. Hiermee bescherm je de iPad en de standaard tegen diefstal.