iPad houder

iPad houder

Bestel uw iPad houder voor professioneel zakelijk gebuik snel een eenvoudig bij Tabletpro. Wij zijn dé specialist in tablet en iPad oplossingen voor de zakelijke markt. Voor elke toepassing hebben wij de perfecte iPad houder: een iPad tafelstandaard voor op een tafel, balie, bureau, counter of elk andere horizontale ondergrond. De modellen van Tabdoq en Heckler plaatst u los en zijn optioneel te beveiligen met een Kensington kabelslot. De iPad houders van Bouncepad zijn losstaand verkrijgbaar of voor bevestiging op de tafel of balie met schroeven. Onze iPad houders worden zakelijk gebruikt in kantoren, horeca, en op beurzen Hieronder vindt u de meest populaire iPad houders voor professioneel gebruik.

Producten 1-32 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-32 van 36

Van hoog naar laag sorteren

iPad stands voor elke Apple iPad

Ons assortiment iPad houders bestaat uit producten voor de Apple iPad, Apple iPad Air, Apple iPad mini en de Apple iPad Pro. Deze zijn ontworpen volgens de specificaties van Apple en zijn daarom precies passend. Daarnaast zijn er universele houders. Voor de iPad mini 8,3 inch zijn de oplossingen van Tabdoq en Bouncepad verkrijgbaar. Voor de iPad en iPad Pro zijn ook de producten van Heckler beschikbaar. Elke iPad houder die wij aanbieden is geschikt voor zakelijk gebruik zoals op kantoor. Tip: plaats voor gebruik op bureaus (hoogte verstelbaar) een extra lange USB kabel in uw winkelwagen.

Gebruikt u liever een Android of Windows? Kijk dan naar onze pagina met tablet houders.

Onze merken

De iPad standaard van Tabdoq is een houder van metaal, zeer stevig, eenvoudig te monteren en ontworpen voor een lange levensduur. De montage is ook in een handomdraai gedaan. Klik hier voor het gehele Tabdoq assortiment.

Bouncepad iPad stand bestaat uit een case en een mount waarbij de iPad wordt gepositioneerd door rubber hoekjes. De mount is van metaal en bevestig je aan een desk, balie of kast. Ook zijn er losstaande modellen voor iPad air en iPad mini en modellen waarbij de houder verstelbaar is. Vergrendelen gaat met het ingebouwde sleutelslot. Zie hier alles van Bouncepad.

Toepassingen voor de iPad houder

De iPad houders van Tabletpro hebben vele toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van onze iPad stand op beurzen, in winkels, hotels, showrooms of in de horeca. De iPad stand bevestigt u eenvoudig aan een tafel, een balie of een ander horizontaal oppervlak. 
Alle iPad standaards die wij leveren, zijn speciaal ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik. Wilt u uw iPad permanent bevestigen? Kies dan voor één van de iPad houders van Bouncepad. Deze iPad standaards zijn voorzien van een stevige behuizing en een solide anti-diefstal slot. De iPad standaards van Heckler Design zijn geschikter wanneer u de iPads geregeld wilt verplaatsen. In onze webshop vindt u accessoires die uitsluitend geschikt zijn voor de iPad en standaards die zowel voor de iPad als voor andere merken geschikt zijn (universeel). Wilt u de standaard gebruiken voor meerdere soorten iPad's, of u wilt de voordeligste optie? Kies dan voor een universele houder. In alle andere gevallen kunt u het best kiezen voor een standaard die speciaal geschikt is voor uw iPad.

iPad houder kassasysteem

Voor steeds meer bedrijven in de horeca en retail is iPad kassasoftware van bijvoorbeeld Lightspeed, Spont of Zettle een uitstekende keuze voor een iPad kassasysteem. De producten van Tabletpro zijn veelal ontworpen voor deze zogenaamde 'pont-of-sale' (POS) toepassingen. Niet toevallig worden veel van onze iPad houders verkocht voor gebruik als iPad kassasysteem. Met name de producten van Tabdoq en Heckler zijn specifiek hiervoor ontworpen maar ook enkele producten van Bouncepad zijn uitermate geschikt om dienst te doen als iPad kassa.

Veilige iPad houder

Natuurlijk wilt u niet dat iemand er met uw gloednieuwe iPad vandoor gaat, u zoekt een veilige iPad houder. Vrijwel alle iPad houders in ons assortiment zijn ontworpen met een of meerdere anti-diefstal functionaliteiten.

Elk product van Bouncepad is voorzien van een sleutelslot waardoor de iPad veilig in de behuizing is opgeborgen. De houder zelf wordt vastgeschroefd aan de balie/counter of tafel.

Bij de producten van Heckler en Tabdoq wordt de iPad in de houder vergrendeld met speciale veiligheidsschroefjes en heeft u de keuze om de houder vast te schroeven of te beveiligen met een Kensington kabelslot.

iPad standaard online bestellen

Bestel uw iPad houder snel en voordelig in onze webshop! Kies in het linkermenu uw iPad type en u ziet alle geschikte producten voor uw iPad. Uiteraard kunnen wij ook de iPads voor uw bedrijf leveren. Ook deze kunt u in de webshop bestellen. Voor de meeste van onze producten geldt dat deze geheel gratis worden verzonden!
Kies ook voor de service en kwaliteit van Tabletpro! 

Heeft u een vraag over één van onze standaards voor de iPad? Neem gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)182 700635 Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@tabletpro.nl 
Wij adviseren u graag over onze iPad houders en verschillende toepassingen waarvoor u deze kunt gebruiken!