WindFall stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e, 4e, 5e en 6e generatie (2018-2022)

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13184
€ 180,29 € 149,00

Beveilig de nieuwe derde en vierde generatie iPad Pro 12.9-inch voor gebruik in uw bedrijf. De WindFall stand is vernieuwd om aan te sluiten bij het nieuwe randloze display. Dankzij het slanke design en al de slimme veiligheids details past de WindFall stand voor iPad Pro in vrijwel elke omgveving.

LET OP: alleen geschikt voor de 3e, 4e, 5e en 6e generatie iPad Pro 12.9-inch (model 2018-2022).

Hier ook beschikbaar als 'tweedekans' artikel met 50% korting.

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • H549

Afmetingen

  • Hoogte 19,4 cm
  • Diepte 17,4 cm
  • Breedte 31,8cm

Gewicht

  • 1,9 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal

Wordt geleverd inclusief

  • Sabotagebestendige schroeven
  • Sabotagebestendig schroefgereedschap
  • Glijvoetjes
  • Anti-slip voetjes
WindFall iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie (model 2018)
WindFall iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie (model 2018) WindFall iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie (model 2018) WindFall stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e, 4e, 5e en 6e generatie (2018-2022) WindFall iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie (model 2018) WindFall iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie (model 2018) WindFall iPad stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie (model 2018)
Product informatie

Deze fraaie iPad standaard is speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Pro 12.9-inch 3e, 4e en 5e generatie. Deze in 2018 geintroduceerde iPad kenmerkt zich door de 'thin bezel' oftewel smalle randen en het ontbreken van een home button. De WindFall stand voor iPad Pro 12.9-inch 3e, 4e en 5e generatie (2018-2021) laat het aantrekkelijke design van de iPad Pro optimaal tot zijn recht komen.

Glas en staal

Het glazen scherm van de nieuwe, derde generatie iPad Pro 12.9-inch reikt tot aan de randen met als resultaat een bijna full-screen interactief display. De WindFall stand van hoogwaardig staal is ook geëvolueerd met een vernieuwd design, verborgen bevestigingspunten, nieuwe beveiligingsopties en meer. De iPad wordt steeds verder verbeterd en de WindFall stand groeit mee.

Kabel geleider inbegrepen

De iPad Pro 12.9-inch is een krachtige machine met ongekende prestaties. De WindFall stand is nu voorzien van een kabelgeleider voor de USB C kabel zodat de stroom blijft vloeien en de prestaties geen moment onderbroken hoeven te worden. Deze speciaal ontworpen en gepoedercoate beugel wordt aan de achterzijde vastgezet en zorgt ervoor dat de voedingskabel niet los komt.

Inclusief bevestigingsmateriaal

De WindFall stand voor iPad Pro 12.9-inch 2018 wordt geleverd met speciale veiligheidsschroeven. Daarnaast wordt een extra set materiaal voor een sabotage bestendige montage meegeleverd. Deze kan optioneel worden gebruikt voor toepassing in drukke omgevingen.

Cable Management met optionele PivotTack

Installeer de WindFall iPad stand op een balie of tafel en geleidt de voedingskabel door de tafel met de optionele PivotTack. Boor een gat door het tafelblad en zorg met de PivotTack voor extra veiligheid, cable management en het draaibaar maken van de WindFall stand. Gebruik de bijgeleverde splitpen om de PivotTack en daarmee de iPad standaard aan de onderzijde van de tafel vast te zetten of gebruik voor nog meer veiligheid een hangslot.

Draaien en beveiligen zonder te boren

Het optionele WindFall draaiplateau maakt dezelfde draaifunctionaliteit mogelijk maar dan zonder te boren. Het draaiplateu wordt geleverd met twee zelfklevende schijven, een dubbelzijdig klevende schijf voor permanente bevestiging op het tafelblad en een enkelzijdig klevende schijf die het mogelijkmaakt de iPad standaard op te pakken. De PivotTable wordt geleverd met een speciale accessoire voor compatibiliteit met een Kensington Clicksafe kabelslot. Gebruikt u geen PivotTable, dan kunt u ook een Kensington Microsaver kabelslot gebruiken.

Plaats voor de Apple Pencil

De nieuwe Apple Pencil (niet inbegrepen) is een mooie accessoire die aan de achterzijde van de derde generatie iPad Pro vastklikt om opgeladen te worden. De open achterzijde van de WindFall stand zorgt voor koeling en geeft ruimte om de Apple Pencil aan de iPad Pro te klikken.