Tabdoq stand voor iPad 10e generatie 10.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
15932
€ 143,99 € 119,00

Deze iPad stand is ontwopen voor de nieuwe iPad 10 en is bedoeld voor zakelijk gebruik zoals horeca en retail. De houder voor iPad 10 is de perfecte point-of-sale iPad houder en zeer geschikt voor gebruik als houder voor een iPad kassasysteem of in combinatie met een mobiel betaalsysteem.

Deze Tabdoq iPad stand is geschikt voor de iPad 10e generatie 10.9-inch en tevens perfect passend voor de iPad Air 10.9-inch en de iPad Pro 11-inch. Ook leverbaar voor iPad 10.2-inch en iPad Pro 12.9-inch.

Plus-en minpunten

+  Dit product wordt in Nederland geproduceerd
+  Perfect passend voor de iPad 10, iPad Air en iPad Pro
+  Alle poorten, knoppen en de camera zijn gemakkelijk bereikbaar
+  De iPad kan zijn warmte goed kwijt
-  De USB voedingskabel is aan de achterzijde zichtbaar

Stel een product vraag
Specificaties

Compatibiliteit

  • Apple iPad 10th generation 10.9-inch
  • Apple ipad Air 10.9-inch
  • Apple iPad Pro 11-inch

Afmetingen

  • Breedte: 296 mm
  • Hoogte: 180 mm
  • Diepte: 160 mm

Gewicht

  • 2,2 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
Tabdoq stand voor iPad 10 - 10.9-inch
Tabdoq stand voor iPad 10 - 10.9-inch Tabdoq stand voor iPad 10 - 10.9-inch Tabdoq stand voor iPad 10e generatie 10.9-inch Tabdoq stand voor iPad 10e generatie 10.9-inch Tabdoq stand voor iPad 10e generatie 10.9-inch Tabdoq stand voor iPad 10e generatie 10.9-inch
Product informatie

Ontworpen voor bedrijven

Voor veel bedrijven en met name voor restaurants, bars, cafés en winkels is de iPad een onmisbaar hulpmiddel geworden. De iPad wordt in horeca en retail steeds vaker gebruikt als kassasysteem voor winkels of afrekenpunt bij restaurants, bars, mobiele handel, enz. Maar ook serviceverlenende bedrijven verbeteren hun productiviteit door iPad's te gebruiken voor reserveringsystemen, klanttevredenheid en andere automatisering.

Voor de ondernemer die zijn iPad 10 zakelijk en dus vaak intensief wil gebruiken is een professionele iPad houder onmisbaar. De Tabdoq iPad stand is speciaal ontworpen voor deze veeleisende gebruikers.

Gemakkelijk te bedienen

Bij langdurig gebruik is het ban belang dat de iPad zo gemakkelijk mogelijk te bedienen is. De Tabdoq iPad stand staat onder een hoek van 45 graden zodat de iPad altijd goed te bedienen is. In tegenstelling tot andere iPad houders zijn bij deze Tabdoq iPad stand alle knoppen en aansluitingen bereikbaar. De aan-uit knop, volumeknoppen en USB-C poort blijven volledig toegankelijk als de iPad in de houder zit.

Rondom beschermd

De Tabdoq iPad stand is vervaardigd van gepoedercoat staal en beschermt de iPad rondom. De stevige iPad houder is uitermate stabiel en kan tegen een stootje. Ontworpen om de iPad Pro zoveel mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vormgeving

Bij veel bedrijven, met name in de horeca en retail, krijgt de iPad een prominente plek op de balie of bij de kassa. De Tabdoq stand voor iPad heeft een minimalistisch design met ronde hoeken die sterk overeenkomen met de ronde vorm van de iPad zelf. De iPad houder is afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating met een matte structuur waardoor vingerafdrukken niet snel zichtbaar zijn.

Diefstal veilig

Om de iPad te beschermen tegen diefstal kan je de iPad houder vastschroeven of vastzetten met een optioneel Kensington kabelslot.