Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15531
€ 168,19 € 139,00

Zeer stijlvolle Samsung tablet wandhouder voor professioneel gebruik. Zeer geschikt als digitaal presentatiemiddel of bedieningspaneel van uw Android applicaties. Door de hoge kwaliteit poedercoating is deze Tabdoq vingerafdrukbestendig en behoudt zelfs bij intensief gebruik zijn zakelijke uitstraling.

NIEUW: nu ook leverbaar voor de Samsung Galaxy TAB A8 10.5 (2022)

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 31,2 cm
  • Breedte 22 cm
  • Dikte 4 cm

Gewicht

2 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal en kunststof

Tabdoq wandhouder voor Samsung Galaxy TAB
Tabdoq wandhouder voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB achterzijde Tabdoq tablet wandhouder voor Samsung Galaxy TAB zwart
Product informatie

Samsung wandhouder voor stijlvol presenteren van uw digitale content. Deze anti-diefstal tablet wandhouder is leverbaar voor Samsung Galaxy Tab A en Galaxy TAB S waaronder de Samsung Galaxy TAB A8 10.5-inch en de Samsung Galaxy TAB S7, S7 plus en S7 FE.

Samsung wandhouder

Deze wandhouder is ontworpen en geproduceerd in Nederland. De Tabdoq cassette kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de wandsteun geplaatst worden. Ook kan de wandhouder op een VESA montage arm gemonteerd worden. 

De wandhouder is 75 mm en 100 mm VESA compatibel.

Anti diefstal tablet wandhouder

Deze anti-diefstal tablet wandhouder is ontworpen van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. Deze poedercoating is vingerafdrukbestending en behoudt zelfs bij intensief gebruik zijn zakelijke uitstraling. 

De stalen voor- en achterzijde worden verbonden met pintorx schroefjes, alleen te openen met de meegeleverde inbussleutel. Hierdoor is de houder hufterproof en zeer geschikt voor commerciële ruimtes. 

Tabdoq heeft verschillende tafel-, wand-, en vloerstandaards. Allen gemaakt van een sterk staal met een fijne poedercoating. Speciaal ontworpen voor commercieel gebruik. De Tabdoq standaars behouden dan ook bij langdurig gebruik hun professionele uitstraling. 

Tablet wandhouder voor Samsung tablets

Compatibel met de meest gebruikte Samsung tablets. Ook leverbaar als iPad wandhouder.

Maatwerk en branding

Staat uw tablet er niet bij, wenst u een andere kleur of een special aanpassing? Wij hebben ervaring met diverse gebruikersscenario’s die op maat gemaakte oplossingen vragen. De kleur en verfstructuur kan aangepast worden, maar ook zijn er verschillende opties voor merkbeleving / branding beschikbaar. De Tabdoq tafelstandaard is compatibel met de meest populaire tablets.

Het is mogelijk om elke tabletgrootte en merk te produceren. Wij ontwikkelen naar uw behoefte. De flexibiliteit van deze tablet wandhouder maakt het mogelijk de configuraties en opties gemakkelijk aan te passen. Dus staat uw tablet er niet tussen, neem gerust contact met ons op.