Branches

Branches

Of u nu wilt huren of wilt kopen
Voor een restaurant of museum
Voor een thuis kantoor of voor een groot kantoorpand
Voor een boetiek of voor een ziekenhuis

Wij hebben de geschikte iPad standaard of tablet houder voor u

Tablets hebben vele voordelen ten opzichte van laptops en desktops! Niet voor niets worden tablets in steeds meer branches ingezet voor zakelijke toepassingen. Denk aan de gezondheidszorg, logistiek en zakelijke dienstverlening. Het adagium 'there is an app for that' is waarschijnlijk ook van toepassing binnen uw branche. In de volgende branches worden tablets op grote schaal zakelijk toegepast:

Naast een auto of fiets is een iPad zuil een mooie wijze om productinformatie te presenteren. Waar een wandhouder naast een schilderij in het museum informatief goed aanslaat. Bent u opzoek naar een tablet kassa systeem? Hier hebben wij verschillende POS tafelstandaards voor. Ook als omnichannel of multichannel zijn iPad's zeer geschikt. 

Maatwerk en installatie

Wilt u tablets toepassen in uw zakelijke omgeving, neem dan gerust contact met ons op. Tabletpro verzorgt ook volledige installaties op maat.  

Succesvol afgeronden en lopende projecten zijn bijvoorbeeld de Guided-Selling iPad zuilen voor Ako en de iPad behuizingen ter ondersteuning van infotainment bij Carglass

Wij leveren professioneel advies en maatwerk voor uw bedrijf of dienstverlening. Ook stellen wij de iPads of tablets voor u in en zullen deze uitvoerig testen. Uiteraard geven wij u na levering graag uitleg en een demonstratie over de werking en beveiliging. 

Het is ook mogelijk om van een aantal producten eerst een sample te ontvangen. Zo kunt u rustig in uw eigen tijd, op eigen locatie kijken of een product aan uw wensen voldoen en of deze voor uw toepassing geschikt is. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, gevestigd in Schoonhoven. Hier kunt u producten testen en geven wij u graag uitleg en advies. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.