Retail

Retail

Retail - Multichannel - Omnichannel

iPad en tablets zijn uitermate geschikt voor multichannel en omnichannel toepassingen. Bijvoorbeeld om uw winkelbezoekers kennis te laten maken met uw online verkoopkanaal of website. Het aantal bedrijfsapplicaties in de appstore neemt toe en vele mensen vinden een iPad of tablet makkelijkere werken dan een computer of laptop. Het is een gebruiksvriendelijke werkwijze zeker in openbare ruimtes. 

Naast het informeren en entertainen van klanten worden tablets in de retail ook steeds vaker toegepast voor verkooptransacties bijvoorbeeld wanneer een product niet op voorraad is in de fysieke winkel maar wel thuisbezorgd kan worden. Zo kunt u in winkels in een handomdraai eindeloze winkelpaden (Endless Aisles) creëren met een iPad of tablet vloerstandaard. Ook stappen steeds meer bedrijven over naar een iPad kassa systeem of tablet kassa systeem. Met een iPad of tablet kassa beschikt u in een handomdraai over een voor klanten én medewerkers een prettige betalingsomgeving. 

Consumenten beschikken thuis via internet over een vrijwel onbeperkte hoeveelheid (product)informatie. Met een slimme inzet van tablets kan die informatie ook op de winkelvloer beschikbaar gemaakt worden, denk hierbij aan guided-selling. Presenteer video-reviews, vergelijkende tests, factsheets of help klanten bij het maken van een keuze. 

Tabletpro is gespecialiseerd in veilige tablet behuizingen voor toepassing in openbare ruimtes zoals in de detailhandel, horecagelegenheden, winkels en andere openbare gelegenheden. De producten van Bouncepad zijn uitermate geschikt om uw klanten zelf hun gang te laten gaan. Heckler Design biedt daarentegen vele slimme POS oplossingen. Tabdoq houders zijn stijlvol en hebben een solide kant-en-klare oplossing voor plaatsing op een tafel, wand of op de vloer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.