Tablets voor beurzen en evenementen

Tablets voor beurzen en evenementen

De evenementenbranche weet als geen andere branche hoe in een korte tijd een optimale beleving kan worden geboden aan deelnemers van een evenement of bezoekers aan een beurs. Dankzij het mobiele karakter en eenvoudig gebruik van tablets en iPad's worden deze voorvuldig ingezet bij beurzen en evenementen.

Dit zijn enkele voorbeelden van het gebruik van tablets en iPad's voor beurzen en evenementen:

 1. Registratie van deelnemers: Tablets en iPad's kunnen worden gebruikt om deelnemers te registreren bij het evenement, waardoor het proces snel en efficiënt verloopt. Door het gebruik van tablets kunnen deelnemers ook gemakkelijk hun eigen gegevens invoeren, wat de registratie nog sneller maakt.

 2. Presentaties: Tablets kunnen worden gebruikt om presentaties te geven aan bezoekers van het evenement. Ze kunnen worden gebruikt om productdemonstraties te geven, bedrijfspresentaties te geven en informatie over producten en diensten te verstrekken.

 3. Interactieve kiosken: Tablets kunnen worden gebruikt als interactieve kiosken op beurzen en evenementen. Bezoekers kunnen informatie opzoeken, producten en diensten bekijken en zelfs bestellingen plaatsen met behulp van de tablet.

 4. Feedback en enquêtes: Tablets kunnen worden gebruikt om feedback te verzamelen van bezoekers van het evenement. Dit kan worden gedaan door middel van enquêtes of door simpelweg bezoekers te vragen om hun mening te geven over producten, diensten of het evenement als geheel.

 5. Social media: Tablets kunnen worden gebruikt om sociale media-accounts van bedrijven en merken te promoten. Bezoekers kunnen hun foto's delen op sociale media-platforms met behulp van tablets, waardoor het bereik van het evenement wordt vergroot.

 6. Informatiepunten: Tablets kunnen worden gebruikt als informatiepunten waar bezoekers kaarten, plattegronden en andere informatie over het evenement kunnen bekijken.

 7. Betalingen: Tablets kunnen worden gebruikt om betalingen te verwerken voor producten en diensten die op het evenement worden aangeboden. Dit kan worden gedaan met behulp van mobiele betalingstoepassingen en kaartlezers die op de tablets zijn aangesloten.

Tabletpro levert tablet en iPad behuizingen waaronder tablet vloerstandaards, iPad vloerstandaards, tablet tafelstandaards, iPad tafelstandaards, tablet wandhouders en iPad wandhouders. Al deze producten zijn ontworpen voor gebruik in openbare ruimtes en door een groot publiek. De meeste van onze iPad houders en tablet houders zijn dan ook zeer geschikt voor gebruik op beurzen en evenementen.

Wilt u liever huren? Dan kan ook. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tabletpro werkt samen met de meest bekende standbouwbedrijven en weet de weg in alle bekende evenementenlocaties zoals:

 • Amsterdam RAI
 • Jaarbeurs Utrecht
 • Ahoy Rotterdam
 • Brabanthallen Den Bosch
 • IJsselhallen Zwolle
 • MediaPlaza Utrecht
 • Beatrixgebouw Utrecht
 • NBC Nieuwegein
 • Evenementenhal Gorinchem
 • 1931 Congrescentrum Brabanthallen
 • vele andere evenementenlocaties.