Horeca

iPad in horeca

Restaurants, hotels en andere horecabedrijven gebruiken tablets om gasten te informeren en te amuseren. Van digitale menukaart tot online boeking of als onderdeel van de leestafel. Daarnaast gebruiken steeds meer bedrijven tablets en iPad's als kassasysteem. Het implementeren van een iPad of tablet kan op verschillende wijzen.

Denkt u erover om een iPad of tablet in uw horecegelegenheid te plaatsen? Wij hebben verschillende iPad en tablet tafelstandaard, wandhouders en vloerstandaards. Welke iPad houder bij uw gelegenheid past is afhankelijk van de grootte van uw locatie, welk doeleinde u voor ogen heeft en uw werkwijze. Wenst u bijvoorbeeld de iPad elke avond mee naar huis te nemen of bent u op zoek naar een permanente vaste oplossing? Wij informeren u graag over de mogelijkheden! 

Het spreekt voor zich dat voor toepassing in de horeca een stevige en veilige tablet behuizing essentieel is. Tabletpro levert producten die daarnaast ook nog uitstekend in te passen zijn in uw interieur en geen afbreuk doen aan de aantrekkingskracht en het gebruiksgemak van tablets. Kortom; denkt u erover om een iPad of Tablet te plaatsen in uw restaurant, café of baristo? Neem een kijkje in ons assortiment tafelstandaards, wandhouders en vloerstandaards. Wenst u meer informatie, neem gerust contact met ons op!