Tablet wandhouder

Tablet wandhouder

Heeft u een professionele tablet wandhouder nodig? Bijvoorbeeld voor gebruik in uw winkel, op een beurs, op een congres of in uw horecagelegenheid? Kies voor de kwaliteit en service van Tabletpro en maak uw keuze uit onze collectie tablet muurbeugels!

Gebruikt u in uw bedrijf iPads? Kies dan voor een iPad wandhouder!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

VEILIGE EN STIJLVOLLE TABLET MUURBEVESTIGING

De tablet wandhouders kunt u zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) aan de muur bevestigen. Er zijn ook tablet wall mounts die u kunt bevestigen aan een muurbeugel (VESA compatible). Dit geeft u nog meer vrijheid in de manier waarop u uw tablet aan de muur monteert!
Uw tablet zit in een veilige en stevige cassette opgeborgen, voorzien van een anti-diefstal slot of veiligheidsschroeven. Bij alle tablet muurbeugels worden alle bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding meegeleverd. Het ophangen van uw tablet is dan ook zo voor elkaar!
De tablet wandhouders van Tabletpro zijn precies wat u nodig hebt om uw presentatie, informatie of app veilig, stijlvol en professioneel te presenteren aan uw publiek!

EEN MUURHOUDER VOOR ELKE TABLET!

Bij Tabletpro vindt u tablet muurhouders voor bijna elk merk en elk type tablet. Voor de populaire tablets zoals de Samsung Galaxy Tab zijn er tablet wall mounts geheel op maat verkrijgbaar. Heeft u een tablet waar geen specifieke tablet wandhouder voor beschikbaar is? Kies dan voor een universele tablet muurbeugel. Er zijn ook wandhouders (zoals die van het merk Bouncepad) die u zelf kunt configureren en waar uw tablet dan ook net zo goed past als in een specifieke houder.

TABLET WANDHOUDER ONLINE BESTELLEN

Tabletpro is dé leverancier van tablet oplossingen voor zakelijke gebruik! Bestel uw tablet wandhouder snel en vertrouwd in onze webshop! Heeft u een vraag over één van de tablet muurbeugels uit ons assortiment? Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze! U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken op 0182 700635. Of stuur een e-mail naar info@tabletpro.nl