Tablets

Hier vind je de nieuwste en meest geavanceerde tablets van twee van de meest toonaangevende merken in de technologiewereld; Apple en Samsung. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle iPad voor creatief werk of een krachtige Samsung tablet om je productiviteit te verhogen, bij ons ben je aan het juiste adres.

De Certified Refurbished modellen van Apple zijn een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een budget vriendelijke oplossing en toch wil kunnen rekeken op de kwaliteit en service van Apple. De Certified Refurbished iPad's zijn niet van nieuw te onderscheiden en worden geleverd met één jaar Apple garantie.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren

iPad

De Apple iPad is een krachtige en veelzijdige tablet, ideaal voor zakelijke en commerciële toepassingen. Met geavanceerde functies en prestaties is de iPad perfect voor professionals die een draagbare oplossing zoeken om hun productiviteit te verhogen.

De iPad is licht, slank en heeft een premium ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en een professionele uitstraling heeft. Krachtige processoren zorgen voor soepele prestaties, zelfs bij het uitvoeren van meerdere apps en zware taken. De App Store bevat een scala aan productiviteitsapps en samenwerkingstools, zoals Microsoft Office, Google Workspace en Zoom, waardoor gebruikers efficiënt kunnen werken en samenwerken.

Apple's focus op beveiliging en privacy is cruciaal voor zakelijke gebruikers die met gevoelige gegevens werken. iPadOS, het besturingssysteem van de iPad, is geoptimaliseerd voor productiviteit met functies zoals multitasking en bestandsbeheer. Veel iPad-modellen zijn compatibel met de Apple Pencil en het Smart Keyboard, waardoor ze nog veelzijdiger worden voor zakelijk gebruik. Tot slot zorgt de lange batterijduur ervoor dat gebruikers gedurende de hele werkdag productief kunnen blijven.

iPad Pro

De iPad Pro onderscheidt zich van de normale iPad door zijn krachtigere prestaties, grotere en betere schermkwaliteit en meer geavanceerde functies. De iPad Pro is uitgerust met een snellere processor, wat zorgt voor betere prestaties bij zwaardere taken en professionele toepassingen. Bovendien heeft de iPad Pro een groter en beter scherm met ProMotion-technologie, wat zorgt voor vloeiendere beelden en een hogere verversingssnelheid. Ten slotte biedt de iPad Pro meer geavanceerde functies, zoals een bredere ondersteuning voor accessoires zoals de Apple Pencil en het Magic Keyboard, waardoor het bij uitstek geschikt is voor professionals en creatievelingen.

iPad Air

De iPad Air bevindt zich qua prestaties en functies tussen de gewone iPad en de iPad Pro en is ontworpen om een evenwicht te bieden tussen betaalbaarheid en geavanceerde mogelijkheden. De iPad Air heeft een krachtigere processor dan de gewone iPad, wat zorgt voor betere prestaties bij veeleisende taken, maar is iets minder krachtig dan de iPad Pro. Qua schermkwaliteit en grootte overtreft de iPad Air de gewone iPad, maar komt het niet helemaal overeen met de ProMotion-technologie van de iPad Pro.

Samsung Galaxy TAB

De Samsung Galaxy Tab-reeks biedt een uitgebreide selectie van krachtige en veelzijdige Android-tablets, ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zakelijke gebruikers.

De Galaxy Tab-modellen profiteren van de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het Android-besturingssysteem, waardoor gebruikers meer controle hebben over instellingen, app-beheer en apparaatintegratie. De Google Play Store biedt een breed scala aan zakelijke en productiviteitsapps, vergelijkbaar met de Apple App Store.

In tegenstelling tot de iPad, beschikken veel Samsung Galaxy Tab-modellen over uitbreidbare opslag dankzij een microSD-kaartsleuf. Bovendien zijn Galaxy Tab-tablets beter geïntegreerd met andere Samsung- en Android-apparaten en compatibel met een breder scala aan accessoires en randapparatuur.

De Samsung Galaxy Tab-reeks omvat een breed scala aan modellen met verschillende specificaties en prijsklassen, waardoor zakelijke gebruikers een tablet kunnen kiezen die past bij hun behoeften en budget.

Verschillen tussen de Samsung Galaxy TAB A en de TAB S

De Samsung Galaxy Tab A- en Galaxy Tab S-reeksen verschillen op een aantal belangrijke punten, zoals ontwerp, prestaties en prijs. De Galaxy Tab S-reeks heeft over het algemeen een premium en slanker ontwerp in vergelijking met de Tab A-modellen, met dunnere randen en een hoogwaardige afwerking. Daarentegen hebben de Tab A-tablets vaak een meer budgetvriendelijk en eenvoudig ontwerp.

Qua prestaties zijn de Galaxy Tab S-tablets doorgaans uitgerust met krachtigere processoren en meer geheugen dan de Tab A-modellen, wat resulteert in snellere prestaties en betere multitasking-mogelijkheden. Dit is vooral belangrijk voor veeleisende taken en professioneel gebruik.

Wat betreft schermkwaliteit hebben de Galaxy Tab S-modellen meestal een betere schermkwaliteit met hogere resoluties en AMOLED-technologie, wat zorgt voor levendigere kleuren en diepere zwarttinten. De Tab A-tablets hebben daarentegen vaak een eenvoudiger LCD-scherm met een lagere resolutie.

De Galaxy Tab S-reeks biedt vaak geavanceerdere functies, zoals vingerafdruk- of irisscanners, betere camera's en ondersteuning voor Samsung DeX, waarmee gebruikers hun tablet kunnen omvormen tot een desktop-achtige werkplek. De Tab A-modellen hebben doorgaans minder van deze geavanceerde functies om de kosten laag te houden.

Tot slot zijn de Galaxy Tab A-tablets over het algemeen meer budgetvriendelijk dan de Galaxy Tab S-modellen, wat de Tab A-reeks aantrekkelijker maakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer betaalbare tablet zonder al te veel geavanceerde functies.