Kassasystemen/Pos

Binnen de horeca en retail wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een iPad of Samsung tablet als iPadkassa of Tabletkassa. Tabletpro heeft dé tablet- en iPadhouders voor het veilig en optimaliseren van uw Point-of-Sale. Een professionele tablethouder creeert gebruikersgemak en zorgt voor een prettig afrekenproces zowel voor uw gasten, klanten als voor uw medewerkers. Zowel voor iOS als voor Android is er POS-oplossingen. Onderscheidend zijn in uw Point-of-Sale hardware straalt niet alleen professionaliteit uit maar verhoogt uw kwaliteits- en serviceniveau. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kassasysteem Point-of-Sale Toepassingen

Wilt u overstappen naar een iPad kassa of tabletkassasysteem? Wilt u de klantvriendelijkheid van uw verkooppunt vergroten? Tabletpro verkoopt verschillende soorten hardware die de Point-of-Sale ervaring voor zowel uw klanten als uw personeel doet optimaliseren.

Een iPad of tablet kassasysteem is zeer gebruiksvriendelijk en neemt weinig ruimte in. De iPad- en tablethouders van Tabletpro zijn zeer gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik.

Uniek in ons assortiment POS iPad- en tablethouders zijn de kantelbare Gripzo houders en de POS Duo stand van Heckler Design. Deze tablethouders geven de klant de mogelijkheid mee te kijken tijdens het afrekenproces.

De TABDOQ POS kiosk is speciaal ontwikkeld als iPad kassa voor plaatsing in winkels, horeca en retail. Deze iPad kiosk beschermt uw iPad tegen diefstal, en is door het sleutelslot door bevoegde personen er gemakkelijk uit te halen.

 iPad Point-of-Sale hardware

Tabletpro verkoopt diverse POS hardware voor de inrichting van uw verkooppunt. Als leverancier hebben wij een keuze gemaakt uit de beste bonnenprinters, barcodescanners, barcodescannershouders, pinhouders, kassalades, iPadstandaards en tablethouders voor u.

Point-of-Sale hardware bestellen

Twijfelt u aan welke Point-of-sale hardware het meest geschikt is voor uw winkel of horecalocatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag met het selecteren van uw kassasysteem.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons assortiment iPad kassasystemen te komen bekijken in onze showroom. Onze showroom is maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren geopend. Bel gerust vrijblijvend, dan zorgen wij dat één van onze specialisten voor u aanwezig is in Schoonhoven.