Tablet in de muur

Ontdek de Wall-Smart collectie, waar elegantie en functionaliteit samenkomen in de wereld van tablet- en iPad-integratie. Wall-Smart producten worden niet aan de muur gemonteerd - ze zijn naadloos geïntegreerd in de muur, wat zorgt voor een strakke, vlakke montageoplossing die elke ruimte verbetert. Ontworpen voor zowel residentiële woningen als commerciële ruimtes, bieden Wall-Smart mounts de ultieme oplossing voor in-muur tablet- en iPad-integratie waar huiseigenaren van houden en professionele installateurs aanbevelen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Invisible Mounts: Naadloze integratie voor iPads en tablets

De Invisible Mounts uit de Wall-Smart reeks zetten de standaard voor discreet ontwerp in tablet- en iPad-integratie. Ontworpen voor een vlakke installatie binnenin de gipsmuur, bieden deze mounts een ongeëvenaarde "in de muur" ervaring, ideaal voor nieuwbouw en compatibel met betonnen of bakstenen muren via een aparte "betonadapter." Deze mounts worden ongeverfd geleverd, wat aanpassing mogelijk maakt om perfect bij uw muurafwerking te passen, terwijl uw iPads en tablets altijd toegankelijk blijven voor onderhoud.

  • Vlakke Montage: Bereik een echt geïntegreerde look met iPads en tablets die vlak met de muur zitten.
  • Schilderbaar: Pas uw mount aan om naadloos te integreren met uw muurafwerking.
  • Toegankelijk: Ontworpen voor eenvoudige toegang tot iPads en tablets voor reparaties.

Solid Surface Mounts: Veelzijdig en robuust voor tablet- en iPad-integratie

Ontwikkeld voor installaties in solide materialen zoals hout, metaal, glas en marmer, bieden de Solid Surface Mounts een veelzijdige oplossing voor het integreren van tablets en iPads in diverse omgevingen, inclusief winkelinterieurs en hotels. Deze mounts zijn voorzien van dieptecalibratieschroeven voor precieze aanpassing, en vereisen professionele installatie door interieurbouwers of meubelmakers met CNC-apparatuur, wat zorgt voor een veilige en vlakke integratie van tablets en iPads.

  • Dieptecalibratie: Pas eenvoudig aan op de dikte van het solide oppervlak voor een perfecte pasvorm.
  • Vereiste Frezing: Zorgt voor een op maat gemaakte pasvorm voor elk solide bord, wat de integratie van tablets en iPads verbetert.
  • Installatie aan de Achterzijde: Zorgt voor een veilige en professionele installatie voor een strakke tablet- en iPad-mount.

Retrofit Mounts: Snelle en handige upgrades voor tablets en iPads

De Retrofit Mounts uit de Wall-Smart reeks bieden een snelle, efficiënte oplossing voor het integreren van tablets en iPads in bestaande constructies. Ideaal voor snelle upgrades en installaties, deze mounts hebben een minimale rand, wat zorgt voor een bijna vlakke verschijning die zowel praktisch als esthetisch aangenaam is voor tablet- en iPad-integratie.

  • Snelle Installatie: Efficiënt installatieproces voor tablets en iPads, met minimaal bouwwerk vereist.
  • Bijna Vlak: Een slanke rand biedt een strakke, bijna vlakke verschijning voor iPads en tablets.
  • Kleuropties: Beschikbaar geschilderd in zwart/wit of ongeverfd om bij elk decor te passen en naadloos te integreren met iPads en tablets.

Ondersteuning en Installatie

Gedetailleerde technische tekeningen en installatie-instructies zijn beschikbaar voor alle Wall-Smart producten, wat zorgt voor een soepel installatieproces voor professionele installateurs en een naadloze integratie-ervaring voor iPads en tablets.

Neem Contact Op

Geïnteresseerd in het Wall-Smart assortiment voor het integreren van iPads en tablets in uw huis of commerciële ruimte? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ontdek de innovatieve in-muur montageoplossingen van Wall-Smart en bereik de perfecte mix van technologie en ontwerp voor uw iPads en tablets.