iPad vloerstandaard

Met een iPad vloerstandaard nodigt u uw bezoekers uit tot interactie! Tabletpro is dé leverancier van iPad oplossingen voor bedrijven en instellingen. In onze webwinkel vindt u zeker de iPad vloerstandaard die voldoet aan uw eisen en wensen! Op zoek naar een standaard voor uw Android tablet? Bestel dan een tablet vloerstandaard in onze webshop!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

iPad vloerstandaard voor beurzen

Een iPad floor stand is eigenlijk onmisbaar wanneer u met uw bedrijf op de beurs staat. Met uw interactieve presentatie trekt u bezoekers naar uw beursstand. Gebruik de iPad vloerstandaard om op een professionele en opvallende manier uw product of dienst te presenteren! Of gebruik de iPad floor stand om actief bezoekersinformatie te verzamelen. Bijvoorbeeld door bezoekers een poll of prijsvraag in te laten vullen op de iPad.

iPad vloerstandaard als informatiezuil

Een iPad vloerstandaard is ook perfect te gebruiken als informatiezuil. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik in een hotel of B&B. Informeer uw gasten over de weersverwachting, leuke dagtrips in de omgeving of breng een aanbieding voor het diner extra onder de aandacht.

Natuurlijk is een informatiezuil ook perfect in te zetten op congressen, (semi) publieke ruimten etc.!

Uw iPad zit in een stevige en beveiligde omhuizing die tegen een stootje kan.

iPad vloerstandaard kopen

Heeft u uw keuze gemaakt uit onze grote collectie iPad vloerstandaards? Dan bestelt u deze snel en vertrouwd in onze webwinkel! Wij verzenden uw iPad floor stand geheel gratis naar uw adres in Nederland of België!

Heeft u een vraag over een iPad vloerstandaard uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers! Wij staan op werkdagen van 08:30 tot 17:30 klaar om al uw vragen te beantwoorden!